Online trainingen mei

05 May 2023 door Nathalie van Beek

Waar je ook kijkt, er zijn vacatures in overvloed. Als je op zoek bent naar een baan kan dit overweldigend zijn: Waar begin je met jouw zoektocht? En welke vacature past er het beste bij jou? Misschien vraag jij je wel af hoe jij jezelf het beste kan presenteren bij een organisatie tijdens een sollicitatiegesprek. Dit zijn zo maar wat vragen waar je tegenaan kan lopen in jouw zoektocht naar een baan. Om jou daarbij te helpen biedt Trend People ook deze maand een aantal gratis trainingen aan. 

 

Onze onlinetrainingen

Vrijdag 12 mei: Solliciteren doe je zo.
Wil jij tijdens het sollicitatieproces beter beslagen ten ijs komen? Meld je dan aan voor de online training Solliciteren doe je zo. Deze training vindt plaats op vrijdag 12 mei van 14:00 uur tot 17:30 uur. 

 

Naast dat Trend People jou graag helpt in de zoektocht naar jouw droombaan, bieden we ook ondersteuning als jij jouw droombaan al hebt gevonden. Wil jij bijvoorbeeld bepaalde competenties verbeteren? Daar zijn in de maand mei ook trainingen voor te volgen. 

 

Vrijdag 12 mei: Klantgericht telefoneren/Omgaan met telefonische klachten
Wil je beter leren omgaan met telefonische klachten of het beantwoorden van complexe vragen per telefoon? Meld je dan aan voor de training Klantgericht telefoneren/Omgaan met telefonische klachten. Deze online training vindt plaats op vrijdag 12 mei van 09:00 tot 12:30 uur. 

 

Maandag 22 mei: Effectief en helder schrijven
Wil jij met meer gemak professionele en kwalitatieve teksten schrijven? Meld je dan aan voor de online training Effectief en helder schrijven. Deze onlinetraining vindt plaats op maandag 22 mei van 09:00 tot 12:30 uur. 

 

Aanmelden?

Is jouw interesse gewekt en denk jij; dit is echt iets voor mij! Bel of mail ons dan meteen! Wij geven je graag meer informatie. Als jij je aanmeldt ontvang je van ons nog een officiële bevestiging per e-mail en eventueel een huiswerkopdracht van de trainer. Voor elke training is er een beperkt aantal plekken vrij. VOL = VOL. 

Deze training is kosteloos voor ingeschreven werkzoekenden en werkende kandidaten van Trend People. Schrijf jij je nu in bij één van onze vestigingen, dan kan jij deze training dus kosteloos volgen! 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons Algemene Voorwaarden, Privacy policy en Cookie beleid