Past je huidige baan in deze tijd nog bij jou? Of gooi jij het roer om? Trend biedt je graag de helpende hand!

23 Nov 2020

Het loket voor de ontwikkeladviezen wordt 1 december 2020 opnieuw geopend. Vanaf dat moment kunnen werknemers, zelfstandigen en werkzoekenden weer kosteloos een ontwikkeladvies volgen bij een loopbaanadviseur. Er zijn in totaal 50.000 adviestrajecten beschikbaar.

Leuke baan, alles voor elkaar en… toen kwam Corona. De economie kwam piepend tot stilstand met verstrekkende gevolgen. Helaas kunnen veel flexwerkers hier over meepraten. Een onzekere tijd brak aan en het ziet er naar uit dat dit nog wel even gaat duren. Ineens is alles anders en zit je wellicht vol vragen. Behoud ik mijn baan? En zo niet, kan ik in deze tijd wel een nieuwe baan vinden in de getroffen branche waar ik werkzaam was?

Bij Trend denken we graag met je mee. Samen met jou kijken we naar wat er wél kan. Misschien vinden we die nieuwe baan in dezelfde sector wel! Maar laten we ook kijken naar een andere weg. Is dit misschien wel hét moment om het roer om te gooien en je te focussen op een baan in een heel andere richting dan je gewend was?

Dat klinkt spannend en ja, dat is het ook. Maar vergeet niet dat het soms maar een kleine stap is. Jouw nieuwe baan is misschien slechts een cursus of training bij je verwijderd. Trend regelt vaak niet alleen jouw nieuwe baan, maar zorgt ook dat je het missende certificaat of die noodzakelijke training kunt volgen. En weet je dat de overheid ook klaar staat om je te helpen? Met de “NL leert door regeling” kun jij aanspraak maken op loopbaan- en ontwikkeladvies, (online) scholing, mogelijkheden tot (korte) cursussen en/of vakgerichte modules met het oog op bij- en of omscholing. Wij helpen je daar graag bij!

Is jouw interesse gewekt en denk jij; dit is echt iets voor mij? Laten we dan verder praten onder het genot van een (eventueel digitaal) kopje koffie of thee? Neem contact op met de vestiging bij jou in de buurt!

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons Algemene Voorwaarden, Privacy policy en Cookie beleid