Potje kaarten!

In oktober 2020 bestonden wij 30 jaar en daar zijn we trots op! Wie jarig is trakteert, dus deelden wij Trend Jubileum Kaartspellen uit.

Heb jij een kaartspel gekregen en kun je wel wat spelinspiratie gebruiken? Dan ben je hier aan het goede adres! Hieronder hebben we van een aantal spellen de speluitleg op een rij gezet. Ben je met een groep? Ga dan voor Pesten of Liegen. Ga je voor snelheid en een beetje chaos, ga dan voor Toepen of Ezelen. Heb je wat meer tijd, dan is Hartenjagen je spel. Ben je alleen? Leg dan je laptop en telefoon even aan de kant en ga voor pure ontspanning met een spelletje (of meer) Patience!

Wat je ook doet, op kantoor met collega’s, thuis met vrienden, of gewoon lekker alleen: veel plezier! Enneh... heb je nog geen Trend Kaartspel? Vraag ons er gerust naar, we hebben er vast nog wel een voor je liggen. 

Spellen:

Trend kaartspel

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons Algemene Voorwaarden, Privacy policy en Cookie beleid