Anna Marie Worst-van der Noordaa

Senior Intercedente

Vanaf december 2022 ben ik werkzaam als senior intercedente op de vestiging in Woerden. Hiervoor ben ik 15 jaar lang als verzekeringsadviseur werkzaam geweest en de afgelopen 2 jaar ben ik, samen met mijn vriendin, trotse eigenaresse geweest van een prachtige tweedehands merkkledingwinkel. Helaas hebben wij, wegens de economisch ongunstige tijd, onze deuren moeten sluiten.

Op zoek naar een nieuwe baan kwam ik bij Trend People in Woerden terecht en binnen korte tijd kon ik starten als nieuwe collega op deze vestiging!

Het contact met mensen, gesprekken voeren en de juiste vragen stellen en ze wellicht op een speelse manier een beetje uit hun comfortzone lokken vind ik heerlijk om te doen. Iemand aan een baan helpen waarin hij of zij tot zijn of haar volle recht komt en dus blij van wordt, vind ik zeer dankbaar werk.

In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met koken, het dan ook weer heerlijk opeten, wandelen met mijn lieve honden Lutece en Leah, lezen, het opknappen van oude meubels, maar vooral op vakantie gaan naar ons huis in Frankrijk. Hier ben ik het liefst zo vaak mogelijk met mijn man en met zoveel mogelijk vrienden om te genieten van elkaar, het samen de plek nog mooier maken, de rust en van de prachtige omgeving.

Kan ik iets voor jou betekenen, schroom dan niet om contact met mij op te nemen.

Contact Anna Marie Worst-van der Noordaa via:

Bel me terug

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons Algemene Voorwaarden, Privacy policy en Cookie beleid