Bente Wulder

Vestigingsmanager

Het eerste half jaar ben ik opgeleid in bij Trend People Woerden. Na deze periode ben ik van start gegaan als vestigingsmanager op onze locatie in Capelle aan den IJssel.

Ik krijg veel energie van het aangaan van nieuwe uitdagingen en het werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is.

Voor de opdrachtgevers vind ik het belangrijk om tijd te investeren, te luisteren naar de wensen en voorkeuren, te weten wat er speelt en om wat voor organisatie het gaat. Daarnaast maak ik graag persoonlijk kennis met werkzoekende, zodat de perfecte baan voor je kan worden gevonden die helemaal aansluit op je wensen.

Op deze manier ga ik op zoek naar geschikte matches en koppel ik werkzoekende met de juiste opdrachtgever. Nadat we iemand hebben kunnen plaatsen, houd ik ook contact of we de juiste keuze hebben gemaakt.

Zelf heb ik mogen ervaren dat Trend People een professioneel bedrijf is, die heel goed luistert en persoonlijk te werk gaat. Toen ik zelf als werkzoekende in contact kwam met Trend People, merkte ik al snel dat het een hechte organisatie is en voelde mij er meteen op mijn gemak. Sindsdien werk ik hier met heel veel plezier!

Naast Trend People ben ik vaak te vinden op de tennisbaan, spreek ik graag af met vriendinnen of zit ik heerlijk in de zon met een goed boek.

Contact Bente Wulder via:

Bel me terug

Bente Wulder beheert onderstaande vacatures

Fulltime functie - Vaste Baan - Capelle aan den IJssel – klantenservice – Aftersales - 32 tot 40 uur Lees verder

Als verzorgende IG weet jij als geen ander wat cliënten nodig hebben om zich blij en gelukkig te voelen. Je kan goed organiseren en regelen en hebt een oog en oor voor wat mensen echt nodig hebben om zich goed te vullen.... Lees verder

Samen op zoek naar dé baan voor jou? Wij zijn er klaar voor! Schrijf je online in en je krijgt binnen één werkdag een reactie van ons. Lees verder

Helpende - flexibele baan - oproepbasis  - Rotterdam en omgeving Lees verder