Isabella Voerman

Vestigingsmanager

Hallo, ik stel mij graag aan je voor! Mijn naam is Isabella Voerman en ik mag mijzelf met trots vestigingsmanager van Trend People noemen in Zeist.

Ik ben een enthousiast persoon, gericht op mensen, een harde werker en sterk in het achterhalen van iemands krachten. Energie haal ik uit het bieden van de helpende hand door middel van motiveren, inspireren, enthousiasmeren en hierdoor te zorgen voor de juiste match. 

Wat ik mooi vind aan mijn functie is de veelzijdigheid, het bouwen van langdurige relaties en de kandidaat te helpen aan een nieuwe en passende baan! Het vinden van een leuke baan heeft zoveel invloed op iemands levensgeluk. Hoe mooi is het dat ik hier mijn steentje aan kan bijdragen.

Avontuur en reizen lonken altijd. In mijn vrije tijd maak ik het liefst leuke herinneringen met mijn gezin, vrienden en familie. Daarbij sport ik graag en hou ik ook zeker van lekker eten. 

Contact Isabella Voerman via:

Bel me terug

Isabella Voerman beheert onderstaande vacatures

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons Algemene Voorwaarden, Privacy policy en Cookie beleid