Kelly Bliekendaal

Medewerker Recruitment

Mijn naam is Kelly, ik werk als medewerker recruitment voor Trend People vestiging Woerden. Na verschillende functies te hebben vervuld, was het voor mij duidelijk dat het mijn hoofddoel is om mensen te helpen.

In mijn werk als medewerker recruitment kan ik natuurlijk iedere dag werken aan dit doel. Ik doe mijn best om de perfecte match te vinden tussen kandidaat en klant, waarbij ik rekening houd met ieders wensen en voorkeuren.

Wat ik zo fijn vind aan de aanpak van Trend, is de persoonlijke manier van werken. De kandidaten en hun wensen staan centraal. Dit bereiken wij door een persoonlijk kennismakingsgesprek te voeren, door de kandidaat in het volledige sollicitatieproces te begeleiden en door ook na een plaatsing nog in contact te blijven.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met muziek, zo zing ik bijvoorbeeld in een koor. Daarnaast vind ik het heerlijk om mijzelf te verliezen in een goed Nederlands, Engels of Duits boek.

Ik heb bij Trend mijn droombaan gevonden en hoop dat ik dit ook voor jou mag realiseren.

Contact Kelly Bliekendaal via:

Bel me terug

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons Algemene Voorwaarden, Privacy policy en Cookie beleid