Mariska Schmidt

Mariska Schmidt

Vestigingsmanager

Al bijna twaalf jaar werk ik met veel plezier bij Trend People. Vanuit een junior positie ben ik doorgegroeid naar mijn huidige functie als Vestigingsmanager waar ik mijn enthousiasme en passie voor het vak mag delen met vaak startende intercedenten. Dat is waar ik mij dagelijks mee bezig houd.

Maar, zelf ook actief vraag en aanbod met elkaar verbinden dat is waar ik blij van word! Soms juist buiten de kaders denken en met oplossingen en ideeën komen die niet direct voor de hand liggen, daar denk ik wegens mijn ervaring van toegevoegde waarde in te kunnen zijn. Gelukkig krijg ik hier bij Trend People alle ruimte en mogelijkheden voor.

In mijn vrije tijd besteed ik veel aandacht aan mijn gezin en omdat ik een echt gezelligheidsmens ben, spreek ik vaak af met familie en vrienden om te borrelen, een hapje te eten of door leuke activiteiten te ondernemen. Daarnaast ben ik 1,5 jaar geleden trotse woningbezitster geworden van een écht klushuis waardoor ik regelmatig letterlijk mijn handen uit de spreekwoordelijke mouwen steek!  

 

Contact Mariska Schmidt via:

Bel me terug

Mariska Schmidt beheert onderstaande vacatures

Sales Support Medewerker

Commercieel – Sales – binnendienst – Administratie – vaste baan Lees verder

Accountmanager Binnendienst Franstalig

vaste baan, 40 uur, franstalig, sales, familiebedrijf, Nieuwegein. Lees verder

Secretaresse

Vaste baan, 40 uur per week, office management, secretarieel, direct contract van onze opdrachtgever, veel ontwikkelingsmogelijkheden in Nieuwegein. Lees verder

Commercieel medewerker binnendienst

Vaste baan, 40 uur per week, commercieel, sales, direct contract van onze opdrachtgever, veel ontwikkelingsmogelijkheden in Nieuwegein. Lees verder

Financieel medewerker

Financieel Administratief Medewerker, 32-40 uur per week, Nieuwegein. Lees verder

Commercieel medewerker

Afgestudeerd en klaar om je commerciële carrière een kansrijke kick-off te geven? Lees verder