Nathalie van Beek

Marketing- en Communicatie Adviseur

Sinds februari 2022 ben ik werkzaam bij Trend People als marketing- en communicatieadviseur. Vanuit mijn rol ben ik betrokken bij alle interne en externe uitingen van Trend People. Voordat ik bij Trend begon, heb ik een aantal jaar ervaring opgedaan in de onderwijsbranche. Een heel andere tak van sport, maar er zijn ook zeker veel overeenkomsten.  

De collega’s van Trend zijn erg enthousiast en komen met verschillende marketing- en communicatievragen bij mij terecht. Hierdoor is geen dag hetzelfde en heb ik veel afwisseling in mijn werk.  

Naast mijn werk bij Trend ben ik vaak aan het sporten in de sportschool of ergens buiten. Of lekker op pad met vrienden. Maar naast het actieve kan ik ook genieten van een avond op de bank met de katten en een goede serie of film. 

 

Contact Nathalie van Beek via:

Bel me terug

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons Algemene Voorwaarden, Privacy policy en Cookie beleid