Simone Verweij

Medewerker Recruitment

Mijn naam is Simone Verweij en ik ben werkzaam als Medewerker Recruitment op de vestiging Nieuwegein. Als Medewerker Recruitment houd ik mij bezig met het zoeken van kandidaten, daarnaast ga ik in gesprek met de kandidaten en daarbij verbind ik de kandidaat met de desbetreffende vacature.

Mijn openheid en enthousiasme neem ik graag mee in ieder gesprek zowel telefonisch als tijdens een intake gesprek met de kandidaat. Het motiveert mij om iedereen net zo enthousiast te krijgen als dat ik ben. Niet alleen het contact met verschillende soorten mensen geeft mij energie, zo ook de diversiteit van het complete teakenpakket als Medewerker Recruitment. Geen dag is hetzelfde!

Naast deze baan help ik graag in de kerk bij “kids church”, onderneem ik leuke dingen met mijn dochtertje en vind ik het heerlijk om in de natuur te wandelen.

Contact Simone Verweij via:

Bel me terug

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons Algemene Voorwaarden, Privacy policy en Cookie beleid