Tjennie Lookers

Senior Intercedente

Mijn naam is Tjennie Lookers en sinds kort mag ik mezelf Senior Intercedente noemen van de vestiging Nieuwegein. Enthousiast, eerlijk, ambitieus en gedreven, dat ben ik! Mijn kracht is om te luisteren, oprechte interesse te tonen en naar boven te halen wat de ander écht nodig heeft. Op deze manier verbind ik talent met bedrijven voor wederzijds (werk) geluk. Hoe mooi is het om mensen blij te maken!

In mijn vrije tijd geniet ik vooral van mijn gezin, maar daarnaast ben ik ook graag sportief bezig. Kickboksen, wandelen en suppen zijn wat voorbeelden van wat ik graag doe. Daarnaast breng ik graag tijd door met mijn lieve familie en vrienden om me heen. Een echte Bourgondiër mag ik mezelf wel noemen, een hapje en drankje hoort hier dan ook zeker bij! Mijn motto is: Het leven is een groot feest, maar je moet zelf de slingers ophangen.

Contact Tjennie Lookers via:

Bel me terug

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons Algemene Voorwaarden, Privacy policy en Cookie beleid