Kom naar de Trend People Carrièreweek
van 3 t/m 7 oktober

 

 

1 op de 3 werkende Nederlanders staat open voor een nieuwe baan. Met een historisch krappe arbeidsmarkt liggen de banen nu voor het oprapen. In praktijk blijkt echter dat overstappen naar een andere baan voor velen toch een lastige stap kan zijn. Daarom organiseert Trend People van 3 t/m 7 de Trend Carrièreweek. Een week waarin werkzoekenden geheel vrijblijvend langs kunnen komen om de mogelijkheden voor een nieuwe stap in hun carrière te bespreken. 

Vestiging bij jou in de buurt?
Bekijk de actuele openingstijden

 

 

Extra openingstijden
een vestiging is altijd dichtbij

Tijdens de carrièreweek staan we niet alleen tijdens de reguliere openingstijden (8:30 – 17:30 uur) klaar om jou te ontvangen, maar zijn de meeste vestigingen ook buiten deze tijden open. Kijk hieronder wanneer de vestiging bij jou in de buurt extra geopend is.

Almere: Vrijdag 7 oktober van 07:00 uur tot 18:00 uur
Amersfoort: Maandag 3 oktober van 18:00 uur tot 21:00 uur.
Capelle aan den IJssel: Maandag 3 oktober van 18:00 uur tot 21:00 uur.
De Meern: Donderdag 6 oktober van 18:00 uur tot 21:00 uur.
Houten: Donderdag 6 oktober van 18:00 uur tot 21:00 uur.
Maarssen: Dinsdag 4 oktober van 18:00 uur tot 21:00 uur.
Nieuwegein: Maandag 3 oktober van 18:00 uur tot 21:00 uur.
Woerden: Donderdag 6 oktober van 18:00 uur tot 21:00 uur.

Daarom Trend
betrokken en persoonlijk

Je zoekt geen uitzendbureau, maar een betrouwbare partner die jou kan helpen met jouw carrièreswitch. En dat wil je niet morgen, maar nú! Door te luisteren naar jouw wensen, kunnen wij jou matchen met de vacature die aansluit op jouw ambitie.

Wij zijn trots op ons betrokken imago, wij nemen de tijd voor jou. Tijdens jouw gesprekken bij Trend heb jij te maken met een vast contactpersoon. Met persoonlijke aandacht en oprechte interesse in zowel onze kandidaten als in werkgevers, weten wij keer op keer de meest succesvolle match te maken. Er is altijd een Trend vestiging in de buurt, dus... jouw nieuwe baan is dichter bij dan je denkt! 

Benieuwd naar onze vacatures?
Laat je gegevens achter! 

Ga direct naar het complete vacature aanbod of meld je aan voor de job-alert. Dan ontvang je direct alle relevante vacatures in je mailbox. 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons Algemene Voorwaarden, Privacy policy en Cookie beleid