Meet the customer: Profiltra

29 Nov 2021

Meet the customer! Onze vestiging Almere is in gesprek gegaan met Mandy Högl van Profiltra. Een goede en warme relatie waarmee een duurzame samenwerking is opgebouwd. 

 

  1. Vertel wat over jezelf

Ik ben Mandy Högl en woon vanaf 2004 in Lelystad. Sinds 2015 werk ik met veel plezier bij Profiltra in Almere. Ik ben gestart op de financiële administratie en daarna doorgegroeid naar de functie van HR-manager, een rol die ik al twee jaar met veel enthousiasme vervul. 

  1. Wat vind je leuk aan jouw vak?

Wat mijn vak leuk maakt is de diversiteit in de werkzaamheden. Werving & Selectie, arbeidsovereenkomsten (NL/BE/DUI), personeelsreglementen, verzuim, personeelsverzekeringen, salarisadministratie, noem een HR-onderwerp en grote kans dat het mijn bureau passeert. Persoonlijk contact; Ik werk met en voor collega’s en daarnaast samenwerkend met en ondersteund door derden. Zonder eerder over deze functie te hebben nagedacht is dit wel een vak waar ik mij in thuis voel.

  1. Wat maakt het leuk om bij Profiltra te werken?

De sfeer met een groot “wij”-gevoel. Team Profiltra! Daarnaast is er altijd plaats voor persoonlijke ontwikkeling.

  1. Wat vind je prettig in de samenwerking met Trend?

Het persoonlijke contact is zeer prettig. De oprechte tijd en moeite die in de werkgever wordt gestoken én in de (toekomstige) werknemer, maakt dat het een formule is die wij als Profiltra onderschrijven. “Profiltra customized solutions” Wij zijn in de basis op zoek naar werknemers voor de lange termijn en geen tijdelijk personeel. Werving en selectie vormt hier een belangrijk begin en Trend “ontzorgt” de werkgever met een persoonlijke aanpak naar de kandidaat toe die Profiltra ook zou uitstralen.

  1. Omschrijf Trend in één woord !

Persoonlijk! (Uitleg: persoonlijk in benadering/contact naar de werkgever en, even zo belangrijk, naar de (toekomstige) werknemer toe.)

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons Algemene Voorwaarden, Privacy policy en Cookie beleid