Training en scholing

Trend People
alles over training & scholing

 

Wanneer heb jij voor het laatst geïnvesteerd in jouw medewerkers? En dan hebben we het niet over het voeren van een tussentijds evaluatiegesprek of het aanleren van nieuwe taken op de werkvloer. Maar over een werk gerelateerde investering die bijdraagt aan de persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerker. Elke investering in een medewerker laat iemand groeien als persoon en heeft uiteindelijk altijd een positief effect op de productiviteit en de resultaten. In een medewerker investeren maakt ook dat je deze langer aan de organisatie kunt binden. 

 

Heb je een medewerker in dienst die al meerdere jaren werkzaam is binnen de organisatie, maar lopen jullie steeds tegen dezelfde ontwikkelpunten aan? Wil je dat de medewerker meer verdieping aanbrengt in zijn of haar functie, of is het belangrijk dat bepaalde vaardigheden verder ontwikkeld worden, om te kunnen groeien? Of wil je een medewerker behouden maar is een verandering van functie daarvoor noodzakelijk? Stop dan met (ver-)dwalen en laat ons helpen!

Samen brengen we de situatie in kaart en bekijken wij welke trainingen jouw medewerker (weer) op het juiste pad zet. Daarnaast bieden we mogelijkheden tot het behalen van benodigde, aanvullende certificaten. Bijvoorbeeld om verandering van functie of doorgroei mogelijk te maken. Tevens biedt Trend assessments aan die u meer kennis en inzicht geven in werk- en denkniveau en/of bepaalde competenties.

Naast individuele trajecten, biedt Trend ook team gerichte trainingen. Deze trainingen kunnen zowel bij Trend, als op locatie of online plaatsvinden. Ook wanneer je afscheid moet nemen van een medewerker, maar deze wil begeleiden in de zoektocht naar een nieuwe baan verzorgen wij passende trainingen en trajecten.  

Onderstaand een overzicht van ons huidige trainingsaanbod, lees er hier alles over.

  • Klantgericht telefoneren / omgaan met telefonische klachten
  • Effectief en helder schrijven
  • Ontspannen pitchen en presenteren met een goed verhaal
  • Timemanagement; zelf weer de baas over je agenda
  • Assertiviteit; vergroot je zelfvertrouwen
  • Solliciteren doe je zo! 
  • Loopbaanbegeleiding

Herken jij je in één van bovenstaande situaties, maar weet je niet waar te beginnen? Informeer dan naar onze mogelijkheden en laten we verder praten onder het genot van een (digitaal) kopje koffie of thee. Neem contact op met de vestiging bij jou in de buurt!

Werk je al samen met Trend People, dan kun je voor een deel van ons trainingsaanbod gebruik maken van een klantenkorting. Ook kunnen wij een passend totaalpakket samenstellen. Wij vertellen hier graag meer over!

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons Algemene Voorwaarden, Privacy policy en Cookie beleid