Trainingsaanbod maart

06 Mar 2023 door Nathalie van Beek

In maart bieden wij weer een tweetal online trainingen aan. Wellicht heb je nagedacht over je verdere loopbaan. Zit je nog wel op je plek bij je huidige baan? Of ben je op zoek naar waar jouw ambitie ligt? Dan is de training “Loopbaanbegeleiding” wellicht iets voor jou. Heb jij dat wel op orde, maar verlies jij weleens jouw eigen belangen uit het oog omdat je een ander te veel tegemoetkomt? Dan is de training “Assertiviteit; vergroot je zelfvertrouwen” geschikt voor jou.

 

Loopbaanbegeleiding

Op maandag 27 maart van 09:00 uur tot 12:30 uur vindt de onlinetraining Loopbaanbegeleiding plaats. Tijdens deze training krijg je inzicht in jouw talenten en ambities. Daarnaast krijg je inzicht in jouw persoonlijke focuspunten en individuele coaching. In de individuele coaching gesprekken ontvang je praktische tips om jouw werkwens te realiseren.

 

Assertiviteit; vergroot je zelfvertrouwen

Op vrijdag 31 maart van 09:00 uur tot 12:30 uur kan je de training “Assertiviteit; vergroot je zelfvertrouwen” volgen. Tijdens deze training leer je wat assertiviteit is en wat niet, waar je actief mee aan de slag gaat. Ook ontvang je in korte tijd veel praktische handvatten om hun assertiviteit naar een hoger niveau te brengen. Deze handvatten kunnen na de training direct in de praktijk gebracht worden.

 

Gratis te volgen voor ingeschreven kandidaten

Deze trainingen zijn gratis te volgen voor iedereen die ingeschreven staat bij Trend People als werkende of werkzoekende. Sta je nog niet ingeschreven? Schrijf je dan snel in bij één van onze vestigingen op locatie of via het online formulier.

 

Meer weten of Aanmelden

Heb jij of iemand die je kent interesse in één van deze trainingen? Of wil je meer weten? Neem dan contact op met een vestiging bij jou in de buurt. Wij geven je graag meer informatie over onze trainingen. Meld jij je direct aan bij één van onze vestigingen? Dan ontvang je nog een officiële bevestiging per e-mail. Zorg dat je er op tijd bij bent, want er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar en voor al onze trainingen geldt VOL=VOL.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons Algemene Voorwaarden, Privacy policy en Cookie beleid