Detacheren

Trend People
alles over detacheren

 

Ondersteuning van een project of langdurige vervanging van een vaste medewerker; detacheren combineert de voordelen van flexibel én vast. De kandidaat is in dienst bij Trend People en gaat voor een afgesproken periode bij jou aan de slag. Zo ben je verzekerd van continuïteit en een gemotiveerde werknemer waar je de gehele afgesproken periode op kunt rekenen. En maakt onze Trend Topper zich onmisbaar? Dan kunnen we samen de mogelijkheden voor overname bekijken.

Geen administratieve beslommeringen

Vooraf is bekend wat de kosten zijn: elke 4 weken krijg je een factuur, gebaseerd op de afgesproken arbeidsduur en eventuele reiskosten. Zowel de loonbetaling als de loonadministratie wordt volledig verzorgd door Trend People zodat je daar geen omkijken naar hebt.

Overtuigd van onze meerwaarde? Neem contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden. Blader voor meer informatie ook eens door onze online brochure!

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons Algemene Voorwaarden, Privacy policy en Cookie beleid