Werving en selectie

Trend People
alles over werving & selectie

 

Een nieuwe medewerker zoeken kost veel tijd en energie. Zullen wij dat voor je regelen? Met meer dan 30 jaar ervaring op de regionale arbeidsmarkt weten we precies hoe je dat aanpakt. We verdiepen ons uitgebreid in het functieprofiel én in de beste match met jullie organisatie. Met werving & selectie via Trend People ben je -naast tijdwinst- verzekerd van: 

Zekerheid
Bij Trend People verdiepen wij ons serieus in de kandidaat, zowel in diploma’s, als achtergrond en functioneren. Het inwinnen van referenties is daarbij een vanzelfsprekendheid en het inwinnen van een verklaring van goed gedrag als dat nodig is.

Duidelijkheid
Bij een succesvolle bemiddeling brengen wij de vooraf overeengekomen fee in rekening waarna de kandidaat direct bij jou in dienst treedt.

Overtuigd van onze meerwaarde? Neem contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden. Blader voor meer informatie ook eens door onze online brochure!

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons Algemene Voorwaarden, Privacy policy en Cookie beleid