Werkgevers

Trend People
Altijd dichtbij

 

Je zoekt geen personeel, je zoekt mensen. Je zoekt geen uitzendbureau, maar een betrouwbare partner die precies weet wat je nodig hebt. En dat wil je niet morgen, maar nú! Dat is precies waarom wij al meer dan 30 jaar dé arbeidsbemiddelaar in de regio zijn. Met persoonlijke aandacht en oprechte interesse in zowel onze kandidaten als in werkgevers, weten wij keer op keer de meest succesvolle match te maken. Er is altijd een Trend vestiging in de buurt, dus...de juiste match is dichterbij dan je denkt!

Kwaliteit Leveren
dat is waar het om gaat

 

… zowel bij het in behandeling nemen van de vacature als in alle processen die daarop volgen. Onze dienstverlening gaat (veel!) verder dan het slechts introduceren van een cv en stopt niet zodra de bemiddeling is gerealiseerd. Als adviseur binnen de arbeidsmarkt blijven we continu dichtbij. We staan bekend om het leveren van maatwerk en blijven betrokken bij het gehele proces van eerste aanvraag tot aftersales.

Aandacht voor mensen
Gedreven door oprechte interesse

 

Met onze werkwijze besparen wij je niet alleen tijd, wij voegen ook echt iets toe. We zijn trots op ons persoonlijke en betrokken imago en door onze werkwijze en de betrokkenheid van onze medewerkers maken wij dit al 30 jaar waar. Dichtbij is voor ons veel meer dan een geografisch begrip. Het staat voor betrokken, toegankelijk en herkenbaar. Om onze kandidaten zo goed mogelijk te leren kennen, begint een inschrijving bij Trend People altijd met een persoonlijk kennismakingsgesprek. Dit is de start van een volledig begeleid traject. Voor de werkgever geldt dezelfde persoonlijke aanpak; wij nemen uitgebreid de tijd om jouw organisatie te leren kennen, met een duurzame relatie als uitgangspunt.

Typisch Trend
Succes gegarandeerd!

 

Binnen de sectoren kantoor, zorg, logistiek & techniek bieden wij diverse vormen van dienstverlening aan: uitzendendetacherenwerving & selectie en payrolling. Waarbij het altijd draait om een snelle en vakkundige bemiddeling. Klik voor meer informatie over deze verschillende vormen van dienstverlening of neem contact met ons op! We bespreken de vele mogelijkheden graag met je!

Overtuigd geraakt van onze meerwaarde? Vul rechts bovenaan deze pagina het formulier in om meteen een vacature aan te melden. Wij nemen dan binnen 24 uur contact op. 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons Algemene Voorwaarden, Privacy policy en Cookie beleid