Trend People
alles over uitzenden

 

Vaste medewerker ziek? Seizoenspiek? Of wil je graag eerst iemand op flexibele basis in dienst nemen voordat een vaste aanstelling aan de orde is? Uitzenden is dé oplossing voor flexibiliteit in je personeelscapaciteit, zonder dat je bent gebonden aan arbeidsovereenkomsten. Dat biedt veel voordelen

Flexibiliteit
Flexibel inzetbaar personeel geeft je de gelegenheid om in te spelen op veranderingen in de markt, seizoenspieken of (tijdelijk) afwezige medewerkers. En maakt onze Trend Topper zich onmisbaar? Dan kunnen we samen de mogelijkheden voor overname bekijken. 

Kostenbesparing
Je betaalt een vooraf vastgesteld tarief, alléén voor daadwerkelijk gewerkte uren. Bij ziekte en/of afwezigheid van de flexwerker wordt geen tarief in rekening gebracht.

Tijdbesparing
Je bent geen tijd kwijt aan werving en selectie. Door onze kennis en ervaring hebben we aan een half woord genoeg en vinden wij de kandidaat die het beste bij je past.

Geen administratieve beslommeringen
Zowel de loonbetaling als de loonadministratie wordt volledig verzorgd door Trend People. 

Overtuigd van onze meerwaarde? Neem contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden.

Blader voor meer informatie ook eens door onze online brochure!

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons Algemene Voorwaarden, Privacy policy en Cookie beleid