Ons trainingsaanbod

Durf jij in jezelf te investeren?
Trend helpt jou graag op weg

Wanneer heb jij voor het laatst in jezelf geïnvesteerd? En dan hebben we het niet over een bezoek aan de kapper of de aankoop van een nieuw paar schoenen. Maar over een persoonlijke en/of werk gerelateerde investering die bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit kan zijn door het lezen van een interessant boek, het volgen van een cursus of workshop of door te netwerken. Elke investering in jezelf laat jou groeien als persoon en heeft uiteindelijk altijd een positief effect. In jezelf investeren maakt ook dat je interessant blijft voor de arbeidsmarkt.

Heb je een baan, maar loop je steeds tegen dezelfde ontwikkelpunten aan? Wil je meer verdieping aanbrengen in je functie? Of ben je werkzoekend, maar óók op zoek naar waar jouw hart nou precies ligt. Stop dan met (ver-)dwalen en laat ons je helpen!

Samen brengen we jouw hulpvraag in kaart en bekijken we welke training jou op het juiste pad zet. Dat klinkt misschien spannend en ja, dat is het soms ook. Maar vergeet niet dat het een kleine stap kan zijn met grote positieve gevolgen. Jouw persoonlijke stap vooruit of jouw nieuwe baan is misschien slechts een cursus of training bij je verwijderd.

Trend regelt vaak niet alleen jouw nieuwe baan, maar zorgt ook dat je in combinatie met deze baan, een ontbrekend certificaat kan behalen of een (noodzakelijke) training kan volgen. Wij helpen je daar graag bij!

Onderstaand een kijkje in ons huidige trainingsaanbod

Solliciteren doe je zo!  
Klantgericht telefoneren / omgaan met telefonische klachten
Assertiviteit; vergroot je zelfvertrouwen
Effectief en helder schrijven
Ontspannen pitchen en presenteren met een goed verhaal
Timemanagement; zelf weer de baas over je agenda
Loopbaanbegeleiding

Is jouw interesse gewekt en denk jij; dit is echt iets voor mij. Informeer dan naar de mogelijkheden die wij voor jou hebben en laten we verder praten onder het genot van een (digitaal) kopje koffie of thee.

Zijn bovenstaande trainingen niet voor jou van toepassing, maar wil je graag je kennis en vaardigheden vergroten door het volgen van een cursus of het behalen van een ontbrekend certificaat, ook dan hebben wij mogelijkheden. Neem contact op met de vestiging bij jou in de buurt!

Sta jij ingeschreven bij of ben jij werkzaam via Trend, dan heb je kans dat een deel van ons trainingsaanbod voor jou kosteloos is. We vertellen je hier graag meer over!

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons Algemene Voorwaarden, Privacy policy en Cookie beleid