Wij zijn Trend

Aandacht voor mensen
gedreven door oprechte interesse

 

Met persoonlijke aandacht en oprechte interesse in zowel onze kandidaten als in werkgevers, weten wij keer op keer de meest succesvolle match te maken. Dat is precies waarom wij al meer dan 30 jaar dé arbeidsbemiddelaar in de regio zijn. Met onze werkwijze besparen wij niet alleen tijd, wij voegen ook echt iets toe. We zijn trots op ons persoonlijke en betrokken imago en door onze werkwijze en de betrokkenheid van onze medewerkers maken wij dit al meer dan 30 jaar waar. 

Trend werkt
Ook voor jou

Binnen de sectoren kantoor, zorg, logistiek & techniek bieden wij diverse vormen van dienstverlening aan: uitzenden, detacheren, werving & selectie en payrolling. Waarbij het altijd draait om een snelle en vakkundige bemiddeling met kwaliteit als uitgangspunt.

Dichtbij is voor ons veel meer dan een geografisch begrip. Het staat voor betrokken, toegankelijk en herkenbaar. Er is altijd een Trend vestiging in de buurt, dus...de juiste match is dichterbij dan je denkt!

Vakkundig en bekwaam
Daar kan je van op aan

Eén contactpersoon voor het gehele proces. Al onze medewerkers zijn recruiter, accountmanager en adviseur tegelijk. De kwaliteitsnorm van onze dienstverlening wordt bepaald door de vakkundigheid van onze mensen. Alle medewerkers van Trend People beschikken over het SEU-diploma. Hét vakbekwaamheidsdiploma voor de uitzendbranche.

Hierdoor zijn zij in staat om u gedegen te adviseren op het gebied van actuele wet- en regelgeving.

Trend People is lid van de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen) en wordt periodiek gescreend door Normec VRO, waardoor constante kwaliteit van onze organisatie gewaarborgd is. Wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd en opgenomen in het Register Normering Arbeid.

Kom jij ons team versterken?
Laten we kennis maken!

Werken bij Trend People betekent: deel uitmaken van een bevlogen team van enthousiaste collega’s die hard werken combineren met veel gezelligheid! We zijn een middelgrote organisatie waar veel ruimte is voor ontwikkeling en groei. 

Ben jij een resultaatgerichte topper, die gaat voor het vak? Dan maken we graag kennis met je! Neem direct contact met ons op of klik hier voor de actuele interne vacatures.

Ons team

Loet Le Grand
Facilitair medewerker
Mariëlle Versluis
Senior Intercedente
Simone Verweij
Medewerker Recruitment
Arjan de Graaf
Systeembeheerder
Simone Verheul
Medewerker Office management
Julia Betting
Medewerker recruitment
Merel Struik
Medewerker recruitment
Theo van Leeuwen
Manager Financiële en Facilitaire zaken
Bente Wulder
Vestigingsmanager i.o.
Birgit Brinks
Medewerker recruitment
Olivia Tebbens
Medewerker recruitment
Manon Bakker
Intercedente
Jullietta Calmero
Vestigingsmanager
Anne van de Meent
Senior Intercedente
Jill Snel
Vestigingsmanager
Mariska Schmidt
Vestigingsmanager
Milou Potappel
Senior Intercedente
Loes van Bart
HR medewerker
Patricia Kemker
Vestigingsmanager
Daphne Katan
Intercedente
Diana Ouburg
Senior Intercedente
Desiree Wijdh
Vestigingsmanager
Karin Blom
Vestigingsmanager
Liane Lekkerkerker
Vestigingsmanager
Riana den Boef
Vestigingsmanager
Sterre Keesmaat
Senior Intercedente
Wilke van Esterik
Vestigingsmanager