Wij zijn Trend

Aandacht voor mensen
gedreven door oprechte interesse

 

Met persoonlijke aandacht en oprechte interesse in zowel onze kandidaten als in werkgevers, weten wij keer op keer de meest succesvolle match te maken. Dat is precies waarom wij al meer dan 30 jaar dé arbeidsbemiddelaar in de regio zijn. Met onze werkwijze besparen wij niet alleen tijd, wij voegen ook echt iets toe. We zijn trots op ons persoonlijke en betrokken imago en door onze werkwijze en de betrokkenheid van onze medewerkers maken wij dit al meer dan 30 jaar waar. 

Trend werkt
Ook voor jou

Binnen de sectoren kantoor, zorg, logistiek & techniek bieden wij diverse vormen van dienstverlening aan: uitzenden, detacheren, werving & selectie en payrolling. Waarbij het altijd draait om een snelle en vakkundige bemiddeling met kwaliteit als uitgangspunt.

Dichtbij is voor ons veel meer dan een geografisch begrip. Het staat voor betrokken, toegankelijk en herkenbaar. Er is altijd een Trend vestiging in de buurt, dus...de juiste match is dichterbij dan je denkt!

Eén contactpersoon voor het gehele proces. Al onze medewerkers zijn recruiter, accountmanager en adviseur tegelijk. De kwaliteitsnorm van onze dienstverlening wordt bepaald door de vakkundigheid van onze mensen. Alle medewerkers van Trend People beschikken over het SEU-diploma. Hét vakbekwaamheidsdiploma voor de uitzendbranche.

Vakkundig en bekwaam
Daar kan je van op aan

Trend People is lid van de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen) en wordt periodiek gescreend door Normec VRO, waardoor constante kwaliteit van onze organisatie gewaarborgd is. Wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd en opgenomen in het Register Normering Arbeid. Hierdoor zijn zij in staat om u gedegen te adviseren op het gebied van actuele wet- en regelgeving.

Kom jij ons team versterken?
Laten we kennis maken!

Werken bij Trend People betekent: deel uitmaken van een bevlogen team van enthousiaste collega’s die hard werken combineren met veel gezelligheid! We zijn een middelgrote organisatie waar veel ruimte is voor ontwikkeling en groei. 

Ben jij een resultaatgerichte topper, die gaat voor het vak? Dan maken we graag kennis met je! Neem direct contact met ons op of klik hier voor de actuele interne vacatures.

Ons team

image Jill Snel
Projectmanager
Theo van Leeuwen
Manager Financiële en Facilitaire zaken
Nicole Vergeer
HR Coördinator
Genia Verstrate
Marketing- en Communicatie Adviseur
Lilly Wammes
Office Manager
Colette Grifhorst
Vestigingsmanager
Monique Muus
Vestigingsmanager
Varinia Valverde
Vestigingsmanager
Isabella Voerman
Vestigingsmanager
Jillian Peters
Vestigingsmanager
Imelda Marjani
Vestigingsmanager
Mirjam Rietveld
Vestigingsmanager
Jullietta Calmero
Vestigingsmanager
Marylou Trapman
Senior Intercedente
David Gonçalves
Senior Intercedent
Iris Smeele
Intercedente
Isa Kuïn
Intercedente
Lynn Heuts
Intercedente
Joy Hewitt
Intercedente
Elen Ghevondian
Medewerker Recruitment
Femke van Doorn
Medewerker Recruitment
Diona Lustig
Medewerker Recruitment
Sadie van Engelenburg
Medewerker Recruitment
Arjan de Graaf
Systeembeheerder
Herman Vuurens
Medewerker FFZ
Harry Klein
Facilitair medewerker
Bas Westerdijk
Medewerker Recruitment

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons Algemene Voorwaarden, Privacy policy en Cookie beleid