Genia Verstrate

Marketing- en Communicatie Adviseur

Ik ben Gènia Verstrate, een enthousiaste spring in het veld.

Als marketingcommunicatiespecialist en levensgenieter ben ik altijd op zoek naar de perfecte mix van creativiteit en strategie. Mijn passies? Reizen naar inspirerende bestemmingen, heerlijk tafelen en kostbare momenten delen met vrienden, familie en mijn geweldige gezin.

Mijn hart gaat sneller kloppen van opvallende campagnes die niet alleen de aandacht trekken maar ook blijven hangen. Het is mijn missie om met mijn creativiteit en ervaring de groei van Trend People te stimuleren en de wereld te laten zien wat deze geweldige organisatie te bieden heeft.

Samenwerken is voor mij niet alleen een werkwoord, het is een beleving! Ik geloof in de kracht van teamwork en het bundelen van ideeën om tot geweldige campagnes te komen. Het proces, de ontwikkeling, de groei en behaalde successen, geven mij een enorme kick!

Contact Genia Verstrate via:

Bel me terug

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons Algemene Voorwaarden, Privacy policy en Cookie beleid