Online trainingsaanbod augustus

27 Jul 2023 door Nathalie van Beek

Ben je al op vakantie geweest naar een zonnige bestemming of heb jij jouw vakantie nog in het vooruitzicht? In de maand augustus biedt Trend People weer een tweetal online trainingen voor iedereen die zijn of haar droombaan al heeft gevonden, maar wel wat extra ondersteuning kan gebruiken als het gaat om het verbeteren van bepaalde competenties. Een mooie start om na de vakantie mee aan de slag te gaan. 

 

  • Wil jij beter leren omgaan met telefonische klachten en complexe vragen, meld je dan aan voor de online training “Klantgericht telefoneren / omgaan met telefonische klachten” op maandag 28 augustus van 09.00 – 12.30 uur.
  • Wil jij met meer gemak professionele en kwalitatieve teksten schrijven, meld je dan aan voor de online training “Effectief en helder schrijven” op woensdag 30 augustus van 09.00 – 12.30 uur.

 

Is jouw interesse gewekt en denk jij; dit is echt iets voor mij! Bel of mail ons dan meteen! Wij geven je graag meer informatie. Als jij je aanmeldt ontvang je van ons nog een officiële bevestiging per e-mail en eventueel een huiswerkopdracht van de trainer. Voor elke training is er een beperkt aantal plekken vrij. VOL = VOL.

 

Deze training is kosteloos voor ingeschreven werkzoekenden en werkende kandidaten van Trend People. Schrijf jij je nu in bij één van onze vestigingen, dan kan jij deze training dus kosteloos volgen!

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons Algemene Voorwaarden, Privacy policy en Cookie beleid