Timemanagement: weer de baas worden over je eigen agenda

17 Mar 2021

Nog voor je eerste kop koffie komt het stoom al uit je oren… Je collega stelt een vraag, de telefoon blijft maar gaan en iedereen lijkt iets van je nodig te hebben. Terwijl de klok maar door tikt, staat er nog geen enkel vinkje op je keurig opgestelde to do list. En jij kunt alleen maar denken aan die deadline aan het einde van de ochtend…

Herkenbaar?

Hoe hard je ook werkt, je agenda blijft overvol. Soms heb je het gevoel dat er te weinig uren in een dag zitten. Hoe bereik je meer, zonder dat je constant dat gehaaste gevoel hebt? Hoe krijg je meer grip op je tijd en creëer je voor jezelf meer overzicht en structuur?

Bij Trend People hebben wij een training Timemanagement ontwikkeld. Een praktische training die concrete handvatten geeft om meer overzicht te creëren. Voorafgaand aan de training denk je na over je huidige werkaanpak en de tijdrovers op je werk, zodat je je eigen knelpunten al vóór de training in beeld hebt. Veel draait namelijk om bewustwording; tijdens deze training krijg je meer inzicht in je eigen manier van werken. Je ontdekt hoe je je tijd beter kunt indelen en doelen, prioriteiten en tijdvreters beter met elkaar in balans kunt brengen. Wat dat jou oplevert? Rust in je hoofd, meer focus en last but not least: minder stress!  

Wil jij dat ook?
Klik dan hier voor meer informatie over deze training en de andere online trainingen die wij aanbieden.

Sta jij ingeschreven bij of ben jij werkzaam via Trend People, dan zijn deze trainingen voor jou mogelijk kosteloos! Ben je nog niet bekend met ons? Neem dan contact op met de voor jou dichtstbijzijnde vestiging. Wij vertellen je dan graag wat wij voor jou kunnen betekenen.

Latoya van Asch (medewerker Officemanagement) ging je voor. Wat was haar ervaring?  

Latoya: “Op donderdag 4 maart jl. heb ik de training ‘Timemanagement’ gevolgd via Trend People. Deze training heb ik ervaren als zeer interessant! Tijdens deze training heb ik onder andere geleerd om te gaan met het voorkomen van werkdruk, het bewust ervaren van stressmomenten en vooral om te bekijken hoe ik het beste met mijn tijd en energie om kan gaan. Ondanks dat het een groepstraining is, heeft trainster Marjon voor iedereen tijd en persoonlijke aandacht. De training heeft mij vooral praktische tips gegevens over onder andere energiemanagement, die ik kan toepassen in mijn werk en in mijn privéleven.”

 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons Algemene Voorwaarden, Privacy policy en Cookie beleid