Online trainingsaanbod januari

19 Jan 2023 door Nathalie van Beek

Januari staat voor velen in het teken van goede voornemens. Wellicht heb je nagedacht over je verdere loopbaan. Zit je nog wel op je plek bij je huidige baan? Of ben je op zoek naar waar jouw ambitie ligt? Om jou te ondersteunen bij het vinden van een nieuwe baan of het herontdekken van jouw ambitie bieden wij in januari een tweetal trainingen aan, namelijk: “Solliciteren doe je zo!” en “Loopbaanbegeleiding”.

 

Solliciteren doe je zo!

Op woensdag 25 januari van 09:00 uur tot 12:30 uur kan je de training “Solliciteren doe je zo!” volgen. Tijdens deze training word je voorbereid op het sollicitatieproces. Na het volgen van deze training kom jij goed beslagen ten ijs tijdens jouw sollicitatieproces.

 

Loopbaanbegeleiding

Op maandag 30 januari van 09:00 uur tot 12:30 uur vindt de onlinetraining Loopbaanbegeleiding plaats. Tijdens deze training krijg je inzicht in jouw talenten en ambities. Daarnaast leer je hoe je jouw ambities waar kunt maken.

 

Gratis te volgen voor ingeschreven kandidaten

Deze trainingen zijn gratis te volgen voor iedereen die ingeschreven staat bij Trend People als werkende of werkzoekende. Sta je nog niet ingeschreven? Schrijf je dan snel in bij één van onze vestigingen. Dan kan jij deze training gratis volgen.

 

Meer weten of Aanmelden

Heb jij of iemand die je kent interesse in één van deze trainingen? Of wil je meer weten? Neem dan contact op met een vestiging bij jou in de buurt. Wij geven je graag meer informatie over onze trainingen. Meld jij je direct aan bij één van onze vestigingen? Dan ontvang je nog een officiële bevestiging per e-mail. Zorg dat je er op tijd bij bent, want er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar en voor al onze trainingen geldt VOL=VOL.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons Algemene Voorwaarden, Privacy policy en Cookie beleid