Kandidaat aan het woord: Lorrainne

17 Jan 2023 door Nathalie van Beek

Met persoonlijke aandacht helpt Trend People kandidaten bij het vinden van een nieuwe baan. Maar hoe ervaren onze kandidaten de dienstverlening van Trend People en wat vinden zij van hun nieuwe baan? Deze maand vertelt Lorrainne Bolhoeve over haar contact met onze vestiging in Amersfoort en haar baan als Service & Evenement planner die zij heeft gevonden via Trend People.

 

Over Lorrainne

Lorrainne werkt sinds december bij Nevi BV als Service en evenement planner. Ze ondersteunt het kennisnetwerk van Nevi. En op de korte termijn gaat Lorraine ook ondersteuning bieden tijdens evenementen.

 

Over haar werk

“Mijn werk is een afwisseling van administratief werk en bijwonen van vergaderingen. Ik verwerk alle binnenkomende wijzigingen door in het systeem. Binnenkort wordt mijn werk uitgebreid. Dan ga ik ook ondersteuning bieden bij evenementen die wij organiseren. Bij mijn nieuwe werkgever ben ik terecht gekomen in een heel fijn team. Ondanks dat ik geen ervaring had in deze branche, leren mijn collega’s mij de fijne kneepjes van het vak. Dit maakt dat ik me erg gesteund voel in mijn werk.”

 

Het contact met Trend People

“In mijn zoektocht naar een nieuwe baan had ik mijn cv op Monsterboard geplaatst en aan die hand daarvan had Shirley, van vestiging Amersfoort, mij benaderd. Na een kennismakingsgesprek is het balletje gaan rollen. Tijdens het hele proces waren ze heel betrokken en zorgzaam. Ze hebben mij geen seconde aan mijn lot over gelaten. Als ik vragen had kon ik ze altijd benaderen en stonden ze voor me klaar. Daarnaast zijn ze ook erg attent. Na mijn kennismakingsgesprek ontving ik een kaartje in brievenbus, dat kon ik erg waarderen en daarom krijgen ze van mij een dikke pluim.”

 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons Algemene Voorwaarden, Privacy policy en Cookie beleid