Kandidaat aan het woord: Nadine

14 Dec 2023 door Sandra Langelaar

Een paar keer per jaar maken we kennis met een klant of een kandidaat van een van onze vestigingen. Deze maand ging Colette Grifhorst van onze vestiging Woerden in gesprek met een van haar kandidaten, Nadine. Zij werkt bij Wij Techniek.

Wie ben jij? 
Mijn naam is Nadine. Ik zou mijzelf omschrijven als een spontane, energieke dame van 41 jaar en ik ben getrouwd met Nico. Samen hebben we drie kinderen; Timo, Evi en Manou. Mensen in mijn omgeving omschrijven mij als een echte spin in het web en dit krijg ik ook terug van mijn collega’s bij Wij Techniek. Sinds februari dit jaar ben ik daar via Trend People werkzaam als medewerker secretariaat. Hier stel ik overeenkomsten op, beheer ik de receptie en bied ik ondersteuning bij lopende projecten.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Als ik ’s ochtends binnenkom start ik mijn dag op ontspannen wijze met een dubbele cappuccino. Nadat mijn computer is opgestart bekijk ik wat er voor die dag op de planning staat. Wekelijks wordt er in de weekstart binnen het team besproken wat er speelt en brengen we elkaar onderling op de hoogte van de ontwikkelingen en ‘verwonderingen’ van de afgelopen dagen. Geen dag is het zelfde. De ene dag staat meer in het teken van overeenkomsten opstellen terwijl de andere dag de receptie bemand dient te worden en ik iedereen met een vrolijke glimlach ontvang. Een heerlijke afwisseling waardoor ik altijd zin heb in mijn werk.

Heb je het naar je zin bij Wij Techniek?
Ik heb bij Wij Techniek een ontzettend warm ontvangst gekregen ondanks dat ik in eerste instantie als tijdelijke uitzendkracht hier kwam werken. De bereidheid van collega’s om te aller tijde klaar te staan bij vragen en hulp is vanaf dag één aanwezig en nog steeds staat iedereen voor me klaar; dit maakt dat ik me hier zeer welkom voel en maakt het werk nog plezieriger.

Hoe is het contact met Trend?
Ik ben met Trend People in aanraking gekomen nadat ik zelf had gesolliciteerd op een andere vacature die bij Trend People openstond. Na deze sollicitatie had ik meteen een leuke klik aan de telefoon met de collega. Ook was er een goede en fijne begeleiding tijdens het hele verdere proces. Een groot compliment naar Trend toe! Ik ben zeer tevreden.

 

 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons Algemene Voorwaarden, Privacy policy en Cookie beleid