Sandra Langelaar

Sandra Langelaar

Regiomanager

Als Regiomanager begeleid ik een vijftal vestigingen binnen Trend People. Mijn visie; “zorgen dat mensen het beste uit zichzelf halen, waardoor ze groeien en zich ontwikkelen, met het beste resultaat onderaan de streep”. In augustus 2006 startte ik als intercedente bij Trend People, waardoor ik inmiddels bij het meubilair behoor. Ik leerde de kneepjes van het vak en groeide door naar senior intercedente, vestigingsmanager en sinds juli 2019 regiomanager. In mijn functie is geen dag hetzelfde. Naast mijn verantwoordelijkheid voor de vestigingen, maak ik deel uit van het management team en draai ik verschillende projecten. Die ik altijd met heel veel liefde oppak. Ik ben een bezig bijtje en heb graag een volle ‘to do list’ die ik einde dag met een voldaan gevoel afvink. 

Steekwoorden die mij privé kenmerken zijn; levensgenieter, liefde voor reizen, poezenmama, yoga, mindfull, social life, buitenleven, koken, zwemmen en fotografie.  

 

Contact Sandra Langelaar via:

Bel me terug

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons Algemene Voorwaarden, Privacy policy en Cookie beleid