Varinia Valverde

Vestigingsmanager

Met veel enthousiasme start ik als Vestigingsmanager bij Trend People in Houten. Het begeleiden van kandidaten naar nieuwe banen en het ondersteunen van organisaties bij het vinden van geschikte werknemers geeft mij voldoening. Dagelijks streef ik ernaar om samen met mijn team perfecte matches te maken en succes te stimuleren.

Mijn energie komt voort uit het streven naar impact en het behalen van mooie resultaten. Ik geniet ervan om mensen te motiveren en hun potentieel te benutten. Als een enthousiast persoon, gefocust op menselijke interacties, ben ik vastberaden om talenten te ontdekken en te helpen bij het vinden van werkperspectief.

Wat mijn rol interessant maakt is de diversiteit en het opbouwen van langdurige relaties. Het is geweldig om bij te dragen aan iemands levensgeluk door een passende baan te vinden.

Daarnaast haal ik energie uit ondersteunen en begeleiden van organisaties bij het vinden van de juiste professional die hun bedrijf kan helpen groeien of optimaliseren.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met fitness, salsa dansen en geniet ik van gezelligheid met familie en vrienden.

Neem gerust contact met me op als ik je ergens bij kan helpen of als je vragen hebt! 

Contact Varinia Valverde via:

Bel me terug

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons Algemene Voorwaarden, Privacy policy en Cookie beleid