Anette Huisman

Regiomanager

Al bijna 25 jaar werk ik met veel plezier in de uitzendbranche en bij Trend People. In 1997 ben ik bij Trend gestart en heb ik dit afwisselende vak geleerd; eerst als Intercedente, later als Vestigingsmanager. Bij Trend People heb  ik vervolgens alle kansen gekregen om mijzelf te ontwikkelen. Inmiddels ben ik al ruim 15 jaar Regiomanager en sturen mijn collega Sandra en ik alle vestigingen aan en leiden we daarnaast meerdere projecten om Trend People verder op de kaart te zetten. 

Naast mijn werk als Regiomanager heb ik een druk gezin met een man, drie puberende kinderen en een lieve kater. In onze tuin vind ik ontspanning door te tuinieren of door lekker te lezen in het zon. Ook ben ik één à twee keer in de week in de sportschool te vinden voor small group training en fiets ik graag een rondje met vriendinnen op de racefiets. 

Contact Anette Huisman via:

Bel me terug

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons Algemene Voorwaarden, Privacy policy en Cookie beleid