Brenda Schoo

HR Manager

Als HR Manager ben ik eindverantwoordelijk voor alle disciplines op het gebied van HR. De breedte van mijn rol is precies wat ik er zo leuk aan vind; geen dag is hetzelfde en de uitdaging blijft. Ik vind het belangrijk om zowel de organisatie (wat speelt er bij medewerkers, waar hebben zij in de dagelijkse praktijk mee te maken?) als de sector (wat speelt er in de markt?) goed te begrijpen.

Door daarnaast gebruik te maken van de expertises van collega’s, kunnen we gezamenlijk een succesvol resultaat neer zetten. HR is geen los onderdeel binnen de organisatie. Het komt dan ook goed van pas dat ik verschillende rollen bij Trend heb bekleed: van uitzendkracht, tot bureauondersteuner en afstudeerstagiaire naar HR Adviseur en HR Manager. En dat de lijnen tussen de collega’s uit de verschillende disciplines kort zijn. Er wordt samen keihard gewerkt, maar ook veel plezier gemaakt!

Contact Brenda Schoo via:

Bel me terug

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons Algemene Voorwaarden, Privacy policy en Cookie beleid