Diona Lustig

Medewerker Recruitment

Mijn naam is Diona Lustig en ik werk als medewerker recruitment bij de vestiging in Nieuwegein. Mijn drijfveer ligt in het vinden van de perfecte match tussen talent en de juiste carrièremogelijkheden, en bij TrendPeople krijg ik de gelegenheid om die ambitie te verwezenlijken.

Bij TrendPeople zie ik de kans om niet alleen professionele verbindingen te leggen, maar ook oprechte relaties op te bouwen. Ik geloof sterk in het belang van persoonlijke interactie en empathie om de behoeften van zowel kandidaten als opdrachtgevers te begrijpen en te vervullen.
Wat ik het meest waardeer aan deze functie, is de mogelijkheid om nieuwe en diverse mensen te ontmoeten en hen vervolgens te kunnen koppelen aan de juiste organisatie. De persoonlijke benadering van Trend sluit perfect aan bij mijn stijl, waardoor ik me helemaal op mijn gemak voel.

Contact Diona Lustig via:

Bel me terug

Diona Lustig beheert onderstaande vacatures

Wil jij graag een bijdrage leveren aan een hoogstaande wetenschappelijke organisatie waar ruim 180 collega’s zich dag in, dag uit inzetten om hét verschil te maken? Voor een internationale organisatie in Nieuwegein zijn ... Lees verder

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons Algemene Voorwaarden, Privacy policy en Cookie beleid