17 t/m 21 april: Carrièredagen

11 Apr 2023 door Nathalie van Beek

 

Kom langs tijdens de Carrièredagen!

Ben jij toe aan een baan die past bij jou? Maar weet je niet waar jij jouw zoektocht moet beginnen? Kom langs tijdens de Trend People Carrièredagen van 17 t/m 21 april. Wij nemen ruim de tijd om te luisteren naar jouw wensen en ambities. Op basis daarvan gaan wij op zoek naar een baan die bij jou past. Met bijna 400 openstaande vacatures en ruim 30 jaar ervaring kunnen wij de perfecte match maken.

 

Wist je dat?

Wist je dat je bij Trend People niet alleen terecht kan voor het vinden van een nieuwe baan? Ook hebben wij een ruim trainingsaanbod. Heb jij vragen die gaan over het voeren van een sollicitatiegesprek, over jouw cv of wil jij jouw vaardigheden en competenties vergroten. De medewerkers op onze vestigingen helpen je graag. Interesse? Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons Algemene Voorwaarden, Privacy policy en Cookie beleid