Meet the customer HeadFirst Group

30 Nov 2023 door Sandra Langelaar

Een paar keer per jaar maken we kennis met een klant of een kandidaat van een van onze vestigingen. Deze maand ging Joy Hewitt van onze vestiging Amstelveen in gesprek met een van haar klanten; Charlie Windhorst van HeadFirst Group.

Wie ben jij?  
Mijn naam is Charlie Windhorst. Ik ben 33 jaar, vader van Mees (3) en Sofie (0) en woonachtig in het Noord-Hollandse Hoorn. Inmiddels ben ik al bijna tien jaar werkzaam als recruiter. Sinds oktober 2021 mag ik mijzelf eigenaar noemen van "Recruitment met Charlie".

Voor welk bedrijf werk je?
Momenteel word ik ingehuurd door HeadFirst Group als interim corporate recruiter.

Wat doet HeadFirst Group?
Wij brengen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt samen. Dat doen we middels ons innovatieve HR tech platform Striive (voorheen heette dat Select), maar ook op andere manieren met onze verschillende labels zoals MS Staffing, Sterksen en StarApple.

Hoe zijn jullie in contact gekomen met Trend?
Toen ik hier kwam werken, hadden wij al een samenwerking met Trend People. Ik wist dat er vanuit het verleden goed en prettig was samengewerkt en dus wilde ik deze samenwerking graag voortzetten!

Hoe omschrijf je de samenwerking met Trend?
De samenwerking met Trend People is op dit moment erg prettig. Er worden goede kandidaten voorgesteld. Daarnaast is de manier van communiceren erg prettig. Er wordt goed geluisterd en de medewerkers op de vestiging kennen HeadFirst Group. Waardoor ze ook de achtergrond, kennis en cultuur van HeadFirst Group goed kunnen overbrengen op kandidaten. Zo is een bureau als Trend People echt een verlengstuk van mij als corporate recruiter.

 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons Algemene Voorwaarden, Privacy policy en Cookie beleid