Meet the customer: KWR

03 Apr 2023 door Nathalie van Beek

Onze vestigingen hebben veel contact met onze klanten. Deze maand ging onze senior intercedente Melanie in gesprek met José van Lieshout van KWR. Voor Melanie was het een logische keuze om KWR te interviewen: “Onze samenwerking is heel open en als we op bezoek komen voelt het ook heel erg vertrouwd. Daarnaast is er een fijne samenwerking ontstaan waar veel ruimte is voor out-of-the-box ideeën.”  
 
Over José en KWR
Mijn naam is José van Lieshout en ik ben al 12 jaar werkzaam bij KWR. KWR is een kennisinstituut op het gebied van water, van bron tot tap. Met ruim 200 collega’s werken we samen aan de meest uiteenlopende, uitdagende, complexe projecten voor organisaties en overheden in het binnen- en buitenland. Sinds ik bij KWR begonnen ben, is nog geen dag hetzelfde geweest. Het werk is leuk, uitdagend en interessant, mede door de collega’s met wie ik samenwerk.
 
De rol van José bij KWR
In mijn rol als HR-adviseur kan ik het verschil maken voor collega’s. Door een luisterend oor te bieden, voelen collega’s zich gehoord. Aan de hand van de gesprekken met collega’s kan ik gedegen acties ondernemen om hen te helpen bij uitdagingen waar zij voor staan. Naast het geven van advies, ben ik in mijn rol ook bezig met administratieve werkzaamheden. Soms ben je er, als HR-adviseur, meer voor de werknemer, soms meer voor de werkgever en soms voor beiden tegelijk. De dienstbaarheid richting alle partijen maakt de functie mooi.
 
Het werk bij KWR
Werken bij KWR is leuk omdat we het echt samen doen met elkaar. Ongeacht je functie, iedereen draagt bij aan het in stand houden van de organisatie en brengen we deze samen op de beste manier richting de toekomst. We zijn gelijk aan elkaar en dragen op onze eigen manier en met onze eigen kennis en kunde bij aan het geheel, met wederzijds respect. Daarnaast is er ook ruimte voor plezier en humor.
 
Over de samenwerking
De samenwerking met Trend People verloopt, soepel, open en direct. Er wordt vaak snel geschakeld, maar als het wat drukker is, wordt hier ook rekening mee gehouden. In het afgelopen jaar hebben wij succesvol nieuwe collega’s gevonden via Trend People. Er werd door het team out-of-the-box gedacht. Zo werden er ook profielen voorgelegd die op papier niet passend waren, maar uiteindelijk een goede match bleken te zijn. Er wordt vanuit Trend People proactief meegedacht, maar wij denken zelf ook mee met Trend. Dit zorgt voor een natuurlijke en succesvolle samenwerking. 

 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons Algemene Voorwaarden, Privacy policy en Cookie beleid