Wat is er zo leuk aan werken bij Trend?

10 Jan 2022

Reisbranche, Horecabranche, Retailbranche... Twijfel jij of een functie in de werving & selectie branche wat voor jou is? Heb je interesse in het werken bij Trend People? Deze collega's maakten ook de overstap vanuit een andere branche en werken inmiddels met heel veel plezier bij ons.

 

Susan Visser - Vestigingsmanager Nieuwegein

Na 13 jaar in de reisbranche was het spannend om de stap te zetten naar een nieuwe branche. Door de geweldige ontvangst bij Trend People verdween die spanning als sneeuw voor de zon! Vanaf mijn eerste werkdag heb ik goede begeleiding gekregen, zodat ik snel bekend raak binnen de branche. Ik was al wat langer op zoek naar een baan waarin ik meer kon betekenen op persoonlijk gebied. In deze functie heb ik mijn nieuwe uitdaging gevonden! Ik vind het super leuk om de juiste match te kunnen maken voor zowel de kandidaat als de klant. Daarnaast vind ik het heerlijk om mijn team aan te sturen en te motiveren om samen een uitstekend resultaat te behalen.

 

Mauri Ismangil - Intercedente Almere 

Zowel mijn start als groei binnen Trend gingen/gaan vrij snel. Voordat ik bij Trend begon twijfelde ik of een functie met commerciële taken mij wel zou liggen. Dit heb ik ook uitgesproken tijdens mijn eerste gesprek met Jullietta, de vestigingsmanager van Almere. Wij besloten toen om mij twee dagen mee te laten lopen, een keertje in Almere en op de vestiging in Amstelveen. De week erop begon ik als medewerker recruitment. Het werk beviel mij zo goed dat ik na drie maanden de kans kreeg om als Intercedente verder te gaan. Hier was ik al ontzettend blij mee, maar ik ben inmiddels alweer bezig met mijn Senior Intercedent traject. Ik ben natuurlijk hartstikke trots dat Jullietta en Trend vertrouwen in mij hebben en dat ze mij de kans geven om mijzelf verder te ontwikkelen. 

 

Nicole Vergeer - HR-coördinator 

In de afgelopen zes jaar heb ik op een afdeling Personeelszaken gewerkt waarbij Trend ons hielp met het vinden van geschikte kandidaten voor de kantoorfuncties. Toen heb ik fijn samengewerkt met de vestiging in de Meern en kreeg ik al een goed gevoel bij Trend.

Omdat ik uiteindelijk op zoek was naar een nieuwe uitdaging en de vacature van HR-coördinator bij Trend open zag staan, heb ik snel gesolliciteerd. Een HR-functie in de uitzendbranche sprak mij direct heel erg aan. Ook omdat ik aan het begin van mijn loopbaan meerdere jaren bij een collega uitzendbureau op de vestiging gewerkt heb en de branche dus goed ken. Het sollicitatieproces verliep snel en prettig. Na mijn sollicitatie kreeg ik snel een telefoontje van de HR Manager waarin ze mij uitnodigde voor een kennismakingsgesprek en hierin werd het gevoel dat ik bij Trend had ook bevestigd. Een fijn bedrijf met enthousiaste mensen! Toen na mijn 2e gesprek bleek dat Trend ook enthousiast was en mij graag de baan als HR-coördinator aanbood, heb ik dan ook niet geaarzeld. Zodoende ben ik vanaf januari dit jaar in de functie van HR Coördinator gestart!

 

Julia Betting - Intercedente Amstelveen

Zelf heb ik jaren in de reisbranche gewerkt en sinds augustus 2021 ben ik werkzaam bij Trend People in Amstelveen. Ik heb al eerder getwijfeld om deze overstap te gaan maken maar toen ik het gesprek met Trend People aan ging wist ik dat ik deze kans niet aan mij voorbij wilde laten gaan. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en ik zag dit als een perfecte kans om te groeien en mezelf verder te ontwikkelen. Inmiddels werk ik er 5 maanden en ik heb nog steeds geen spijt van mijn keuze. Ik ben begonnen als medewerker recruitment en binnen 3 maanden ben ik doorgegroeid tot intercedente. Ik heb het tot op de dag van vandaag nog steeds erg naar mijn zin en ben ontzettend blij dat ik de uitdaging ben aangegaan!

Richard Vuik - Intercedent

Toen ik klaar was met mijn studie Human Resources stond ik voor de keuze in welke richting ik mijn carrière wilde beginnen. Ik twijfelde of ik er verstandig aan deed om direct een HR-functie aan te nemen of dat het beter was om een tussenstap te nemen. Daarnaast vond ik het lastig wat voor type bedrijf en welke branche ik moest kiezen. Toen werd ik benaderd door Trend People voor de functie van Intercedent, een 360 graden rol waarin je zowel recruiter als accountmanager bent. Ik was gelijk enthousiast en al snel was het contract ondertekend. Dit bleek een goede keuze omdat:

  • Ik als Intercedent veel HR-gerelateerde werkzaamheden uitvoer;
  • Geen werkdag hetzelfde is; 
  • Ik een goed beeld krijg van verschillende branches en bedrijven;

Het een hele leuke functie is bij een tof bedrijf!

 

 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons Algemene Voorwaarden, Privacy policy en Cookie beleid