Jill Snel

Vestigingsmanager

Ik werk als Vestigingsmanager bij Trend People Maarssen. Als vestigingsmanager is letterlijk geen dag hetzelfde! De ene dag belt een klant dat er per direct vacatures uitgezet moeten worden, ik stap direct in de auto om de details te bespreken. De volgende dag staat volgepland met kandidaten die ik spreek om zo op korte termijn de best mogelijke match te maken voor de openstaande vacatures.  

Daarnaast ben ik druk om mijn team aan te sturen en te motiveren om met elkaar het best mogelijke resultaat te boeken. Binnen Trend People heerst een laagdrempelige sfeer; wij sparren veel met elkaar en ik krijg de vrijheid om zelf invulling te geven aan de vestiging zodat wij ons kunnen neer zetten als dé recruitmentspecialist in Maarssen en omgeving. Ook vind ik teambuilding belangrijk daarom organiseer ik geregeld leuke activiteiten zoals; een vrijmibo, drakenbootrace en een online bingo!  

Dit is ook wat ik naast mijn werk doe, vooral veel leuke dingen. Van festivals, gezellig borrelen met vriendinnen maar ook mooie reizen maken tijdens de vakantie. Ook sport ik geregeld om fit te blijven en zowel op werk als privé vlak het beste uit mijzelf te halen.  

Contact Jill Snel via:

Bel me terug

Jill Snel beheert onderstaande vacatures

Commercieel medewerker binnendienst - fulltime - vaste baan - Maarssen Lees verder

Samen op zoek naar dé baan voor jou? Wij zijn er klaar voor! Schrijf je online in en je krijgt binnen één werkdag een reactie van ons. Lees verder

Technisch adviseur - vaste baan - 38 uur - Weesp Lees verder

Salarisadministrateur- vaste baan - 40 uur - Utrecht Lees verder

Ben jij dé medewerker recruitment voor onze vestiging in Maarssen?Onder de rook van Utrecht, vlakbij de afslag van de snelweg A2 en met een treinstation om de hoek, is de vestiging van Trend People Maarssen te vinden. Bi... Lees verder

Logistiek medewerker - vaste baan - 32/34 uur - Weesp Lees verder