Behoefte aan bij- en/of herscholing van (flex)medewerkers? Trend biedt graag de helpende hand.

23 Nov 2020

Het loket voor de ontwikkeladviezen wordt 1 december 2020 opnieuw geopend. Vanaf dat moment kunnen werknemers, zelfstandigen en werkzoekenden weer kosteloos een ontwikkeladvies volgen bij een loopbaanadviseur. Er zijn in totaal 50.000 adviestrajecten beschikbaar.

Goed lopende zaak, alles voor elkaar en… toen kwam Corona. De economie kwam piepend tot stilstand met verstrekkende gevolgen. Heaas kunnen veel ondernemers hier over meepraten.

Wat wellicht begon met ongeloof en stilstand werd (hopelijk) gevolgd door nieuwe creatieve ideeën, soms broodnodig om de trein weer te laten rijden. Maar zijn al deze ideeën uitvoerbaar met de capaciteiten van uw huidige team?

De gevolgen van de Coronacrisis zijn verstrekkend en niet in de laatste plaats voor uw personeel. Heeft u flexwerkers moeten laten gaan, omdat het werk (tijdelijk) niet uitvoerbaar was, of omdat er simpelweg helemaal geen werk was? Heeft u flex- en/of vaste medewerkers in dienst waarvan het takenpakket niet meer volledig aansluit bij wat de huidige markt vraagt, omdat er andere vaardigheden, capaciteiten en competenties van ze gevraagd worden? En wilt u deze mensen graag behouden voor het team, maar is bij- en/of herscholing noodzakelijk? 

Trend People biedt graag de helpende hand. Wij bieden onze opdrachtgevers en kandidaten de mogelijkheid tot bij- en/of herscholing aan.

Wij denken met u mee, brengen de mogelijkheden voor u in kaart en zetten alles op alles om uw team toekomstbestendig te maken en te behouden. Is uw interesse gewekt en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie en hoe Trend u daarbij van dienst kan zijn? Laten we dan verder praten onder het genot van een (eventueel digitaal) kopje koffie of thee. Neem contact op met de vestiging bij u in de buurt!

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons Algemene Voorwaarden, Privacy policy en Cookie beleid