Meet the customer: New Wave Textiles

24 Jan 2022

Elke maand gaat een van onze Trend People vestigingsmanagers het gesprek aan met een klant waar zijn een goede band mee hebben. Deze maand is onze vestiging Maarssen in gesprek gegaan met Pieter Barneveld van New Wave Textiles. Vestigingsmanager Jill: "We hebben goed contact met New Wave Textiles en zitten goed op een lijn. Een bedrijf waar we graag mee werken en vandaar dat ik dan ook snel wist dat ik Pieter wilde interviewen". 

 

Over Pieter en New Wave Textiles: 

Mijn naam is Pieter van Barneveld en ben sinds 1 januari 2019 werkzaam bij New Wave Textiles. Wij zijn een onderdeel van de New Wave Group waaronder 51 bedrijven en 42 merken in eigen beheer zijn. Vanuit Utrecht bedienen wij de Benelux met een vijftal merken. Binnen de organisatie ben ik verantwoordelijk voor de client service, marketing en MYOD. Daarnaast onderdeel van het MT en het CMT. Een mooie afwisselende uitdaging bij een sterk groeiende organisatie vol met leuke uitdagingen.

 

Wat vind je leuk aan jouw vak?

Al mijn hele loopbaan zit ik in de textielbranche, iets wat mij persoonlijk erg aantrekt. Gestart in de B2C, vervolgstap gemaakt naar de B2B en nu de leverancierskant. Dit maakt voor mij persoonlijk de cirkel rond en hierdoor weet ik redelijk goed wat er nodig is in de verschillende markten.

Binnen New Wave Textiles is de diversiteit aan werkzaamheden wat mijn werk leuk en uitdagend maakt. De hele dag schakelen tussen afdelingen, partners en de diversiteit aan mensen. Wij geloven sterk binnen New Wave Textiles dat onze mensen het verschil maken!

Open werkplekken, kort lijnen en een no nonsens mentaliteit. #GroeienDoenWijSamen

 

Wat maakt het leuk om bij New Wave Textiles te werken?

New Wave Textiles is een krachtige organisatie gespecialiseerd in het servicegericht distribueren van promotional wear, corporate wear, sportswear, workwear en custom made kleding in de Benelux. Onze focus ligt bij het aanbieden en distribueren van artikelen met een sterke prijs-/kwaliteitverhouding. Service, loyaliteit en partnership binnen B2B zijn hierbij bepalende speerpunten.

Wij zijn een decentrale organisatie waardoor wij in Utrecht zelf het beleid maken zoals elke zelfstandige ondernemer. Met daarnaast het voordeel dat wij onderdeel uitmaken van een beursgenoteerde onderneming De New Wave Group. Dit biedt een legio mogelijkheden zoals voorraad, slagkracht in de markt en samenwerking met verschillende zusterbedrijven.

Maar vooral de mensen zelf. Een ontzettende leuke, gedreven en gemêleerde groep met een winnaarsmentaliteit!

 

Wat vind je prettig in de samenwerking met Trend?

Wij hebben Trend “Jill” als een partij leren kennen die snel schakelt en nakomt wat er is beloofd. Daarnaast waren blij verrast met de aangeleverde kandidaten die perfect in het profiel paste wat door ons is geschetst. In de huidige markt is het niet altijd makkelijk om de juiste mensen te vinden, hier maakt Trend het verschil.

Woorden die key hierin zijn, persoonlijk, proactief, lange termijn en oprecht. Deze USP’s passen perfect bij New Wave Textiles.

 

Omschrijf Trend in één woord !

Proactief!

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons Algemene Voorwaarden, Privacy policy en Cookie beleid