Ook toe aan een carrièreswitch?

28 Sep 2022 door Nathalie van Beek

Kom naar de Trend People Carrièreweek van 3 t/m 7 oktober.

1 op de 3 werkende Nederlanders staat open voor een nieuwe baan. Met een historisch krappe arbeidsmarkt liggen de banen nu voor het oprapen. In praktijk blijkt echter dat overstappen naar een andere baan voor velen toch een lastige stap kan zijn. Daarom organiseert Trend People van 3 t/m 7 de Trend Carrièreweek. Een week waarin werkzoekenden geheel vrijblijvend langs kunnen komen om de mogelijkheden voor een nieuwe stap in hun carrière te bespreken. 

Kennismakingsgesprek

Van 3 t/m 7 oktober kunnen werkzoekenden langskomen bij één van onze elf vestigingen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek worden de mogelijkheden besproken voor het vinden van een nieuwe baan en kunnen vragen gesteld worden over het opstellen van een goed cv. Ook bied Trend People verschillende trainingen aan om de kansen van de werkzoekenden op de arbeidsmarkt te vergroten. Onze medewerkers staan klaar om alle vragen te beantwoorden.

Extra openingstijden

Tijdens de Trend carrièreweek zijn de vestigingen van Trend extra ruim geopend. Met elf vestigingen is er altijd een vestiging in de buurt. Voor alle openingstijden kan je terecht op deze pagina.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons Algemene Voorwaarden, Privacy policy en Cookie beleid