Trend werkt. Ook voor jou!

07 Apr 2021 door Dorien Bos - Marcom

Er zijn veel verschillende redenen waarom je op zoek gaat naar een nieuwe baan. Misschien bevalt je huidige baan niet (meer), is het tijd voor verandering, of ben je gewoon benieuwd wat de arbeidsmarkt nog meer te bieden heeft voor jou. Misschien studeer je nog en heb je tijd en zin om wat bij te verdienen naast je studie? Of... ben je net klaar met je opleiding en ga je voor het eerst op zoek naar een (bij-) baan die echt bij je past? Iedereen heeft zijn eigen verhaal en bij Trend willen we ze allemaal horen. Eén ding is zeker: Trend werkt. Ook voor jou!

Dus ben jij op zoek naar een baan die echt bij je past? Of ken jij iemand voor wie dat geldt? Wij helpen graag! We hebben vacatures op kantoor, in de zorg, in logistiek en techniek. Dus check hier alle actuele vacatures of neem contact op met één van onze vestigingen. De komende weken vindt je op veel plekken onze Trend werkt flyers. Pak er één mee of geef hem weg aan iemand die onze hulp kan gebruiken!

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons Algemene Voorwaarden, Privacy policy en Cookie beleid